1. 100% privé: namen worden in je browser samengevoegd zonder naar een server te worden gestuurd.
100% privé: namen worden in je browser samengevoegd zonder naar een server te worden gestuurd.
2. Local Storage
Favoriet: Nog geen favorieten opgeslagen. Tik op ♡ bij een naam om deze te bewaren!
3. 100% Client-Side
🔒 100% privacy in de browser. Er worden geen namen naar servers gestuurd.